Doubdle logo liggend

Dé functionele sportdrank

Doubdle O7 is een hersteldrank wat vitamines en mineralen bevat. Ideaal voor na het hardlopen of wielrennen.

01

Sneller
herstel

02

Geen suiker
toegevoegd

03

100%
vegan

Doubdle O7 sportdrank foto

Doubdle 07 sportdrank

Doubdle 07 sportdrank is een functionele frisdrank die na inspanning alle tekorten in je lichaam weer aanvult. De perfecte combinatie van mineralen, vitamines en plantenextracten zorgen voor sneller herstel, beter concentratievermogen en een natuurlijke weerstand. Daarnaast maken de mineralen een betere stofwisseling en spierfunctionaliteit mogelijk.

Geen suikers toegevoegd

Doubdle O7 sportdrank is 100% natuurlijk! Er zijn geen suikers toegevoegd. Bevat het geen alcohol en conserveringsmiddelen. Verder bevat Doubdle O7 plantenextracten, mineralen en vitaminen. Tot slot is Doubdle 100% vegan, halal en ook nog eens caloriearm. Per 100ml namelijk minder dan 20 kcal en 0,3 BE.

Doubdle 07 sportdrank is perfect als hersteldrank

In veel sporten wordt Doubdle O7 al gebruikt als hersteldrank. Denk hierbij aan wielrennen, fitnes, voetbal en judo. Maar natuurlijk ook bij hardlopen. Zo drinkt Björn Koreman dagelijks Doubdle O7. Het helpt hem bij snel herstel. Daarnaast ziet Björn het als een toegevoegde waarde van het lichaam. Wil je Björn volgen? Volg hem dan op Instagram.

Niet alleen topsporters drinken graag Doubdle O7. Ook veel wielrenners, triatleten en hardlopers op amateurniveau zijn er gek op. Zij ervaren ook de vele voordelen.