Slamstox

Op zondag 31 oktober 2021 was Fitdrink aanwezig bij het atletiek-event van Slamstox. Dit event werd gehouden bij Eindhoven Atletiek. Een super geslaagde dag met veel enthousiaste student-atleten.

Slamstox
Slamstox helpt ambitieuze student-atleten uit de hele wereld om sport- en studiebeurzen te vinden aan Amerikaanse universiteiten. Zij werken samen met meer dan 3000 universiteiten in Amerika en hebben kantoren in Nederland, Los Angeles en North Carolina.

Eindhoven Atletiek
Eindhoven Atletiek is een bruisende vereniging van meer dan 1200 leden en behoort tot de zevende grootste atletiekvereniging van Nederland. Zij hebben bijna een eeuw aan atletiekervaring. De leden kunnen op een professionele manier atletiek bedrijven, maar ook gewoon voor de gezelligheid een uurtje komen sporten. Voor elke leeftijdscategorie heeft Eindhoven Atletiek mogelijkheden voor trainingen en deelname aan wedstrijden, zowel op landelijk als op regionaal niveau. Hun trainers zijn geschoold en gemotiveerd en kunnen de leden de training bieden die men graag wenst.

#fitdrinknl #drinkjefit #justsaydouble #Slamstox #Eindhovenatletiek

Slamstox