Spar city Arnhem Centraal

Vanaf 1 november 2021 is Doubdle ook verkrijgbaar bij Spar city Arnhem Centraal. In deze mooie Spar City Store is Doubdle alleen gekoeld verkrijgbaar.

Spar city Arnhem Centraal
Pal aan het Centraal Station in Arnhem vind je de gezelligste winkel van Arnhem, SPAR city. Wanneer je deze ruime winkel binnen wandelt, moet je van goeden huize komen om niet verleid te worden om toe te geven aan je lekkere trek! De geur van verse koffie, gebakken saucijzenbroodjes, heerlijke belegde broodjes, verse sap en smoothies. Het fijne is dat bijna het complete assortiment klaar is om direct op te eten en dus ook gemakkelijk om mee te nemen. En daar houden ze bij SPAR van, gemak!

Bij Arnhem centraal verkopen ze lekkere, verse producten die je direct kunt consumeren. Of het nu gaat om een ontbijtje of tussendoortje, bij ons slaag je zeker voor iets lekker. Natuurlijk hebben ze traditionele artikelen in het assortiment zoals frikandellenbroodjes, een broodje gezond of croissantje maar ze gaan ook mee in de foodtrends van het moment. Zij houden van lekker en die passie willen ze maar wat graag met je delen.

#fitdrinknl #drinkjefit #justsaydouble #SparcityArnhemCentaal #citystore

Spar Centraal